Nutriční hodnoty (Bulgur (hlavní jídlo či příloha))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 187 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| bulgur | Pšeničný bulgur | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| žampióny | Žampion čerstvý | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 5 5 cherry rajčátek (nebo 1 normální rajče) | Rajčata cherry | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |