Nutriční hodnoty (Bulgur (hlavní jídlo či příloha))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 187 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
bulgur | Pšeničný bulgur | |
cibule | Cibule čerstvá | |
žampióny | Žampion čerstvý | |
pórek | Pórek čerstvý | |
5 5 cherry rajčátek (nebo 1 normální rajče) | Rajčata cherry | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |