Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur (hlavní jídlo či příloha))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie187 kJ /
45 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
bulgur Pšeničný bulgur
cibule Cibule čerstvá
žampióny Žampion čerstvý
pórek Pórek čerstvý
5 5 cherry rajčátek (nebo 1 normální rajče) Rajčata cherry 150 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.