Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 317 kJ /
1 032 kcal
Bílkoviny46,46 g
– z toho živočišné bílkoviny35,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,66 g
Tuky76,17 g
– nasycené35,64 g
– nenasycené39,58 g
–– mononenasycené31,81 g
–– polynenasycené7,77 g
––– omega 30,32 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 6,72 g
Sůl16,64 g
Sacharidy32,22 g
– cukry24,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
100 g 100 g pikantního salámu Suchý salám 100 g
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 24 g
papriková pasta podle chuti ( viz fotka ) Pasta papriková
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.