Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,66 g |
Tuky | 76,17 g |
– nasycené | 35,64 g |
– nenasycené | 39,58 g |
–– mononenasycené | 31,81 g |
–– polynenasycené | 7,77 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,64 g |
Sacharidy | 32,22 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
100 g 100 g pikantního salámu | Suchý salám | 100 g |
80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 24 g |
papriková pasta podle chuti ( viz fotka ) | Pasta papriková | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |