Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na zelí s paprikovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,66 g |
| Tuky | 76,17 g |
| – nasycené | 35,64 g |
| – nenasycené | 39,58 g |
| –– mononenasycené | 31,81 g |
| –– polynenasycené | 7,77 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 18,16 g |
| Cholesterol | 136 mg |
| Sodík | 6,72 g |
| Sůl | 16,64 g |
| Sacharidy | 32,22 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 100 g 100 g pikantního salámu | Suchý salám | 100 g |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 24 g |
| papriková pasta podle chuti ( viz fotka ) | Pasta papriková | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |