Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bratislavská vepřová panenka s máslovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 665 kJ /
1 593 kcal
Bílkoviny84,82 g
– z toho živočišné bílkoviny61,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,42 g
Tuky60,66 g
– nasycené19,27 g
– nenasycené34,85 g
–– mononenasycené26,39 g
–– polynenasycené8,45 g
––– omega 32,02 g
Vláknina10,38 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy172,29 g
– cukry18,87 g
––– laktóza10,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 200 g 200 g vepřové panenky Vepřová panenka 200 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 dcl 1 dcl smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 30 g
30 g 30 g cibule Cibule čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl, pepř Pepř černý
citronová šťáva a cukr na dochucení Šťáva z citrónu
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1,25 dl 1,25 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.