Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí žebro na kysané smetaně v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 299 kJ /
1 266 kcal
Bílkoviny55,00 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky100,61 g
– nasycené25,18 g
– nenasycené52,25 g
–– mononenasycené42,08 g
–– polynenasycené10,17 g
––– omega 30,40 g
Vláknina11,02 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy32,86 g
– cukry9,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg telecího žebra s masem Vepřová žebra 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3-5 cm 3-5 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 rovná lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená
1 1 kysaná smetana 16% Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
kousek kousek másla na zjemnění omáčky Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.