Nutriční hodnoty (Telecí žebro na kysané smetaně v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 299 kJ / 1 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 100,61 g |
– nasycené | 25,18 g |
– nenasycené | 52,25 g |
–– mononenasycené | 42,08 g |
–– polynenasycené | 10,17 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 11,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,86 g |
– cukry | 9,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg telecího žebra s masem | Vepřová žebra | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3-5 cm 3-5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 1 rovná lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 kysaná smetana 16% | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
kousek kousek másla na zjemnění omáčky | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |