Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 643 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,70 g |
| Tuky | 62,64 g |
| – nasycené | 11,68 g |
| – nenasycené | 28,84 g |
| –– mononenasycené | 17,30 g |
| –– polynenasycené | 11,54 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 1,94 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 33,80 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | 500 g |
| 1 svazek 1 svazek mladé cibulky nebo 1 větší cibule | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 80 g 80 g uzeniny (Spišské klobásy nebo jiné uzeniny) | Párek vepřový | 80 g |
| 20 g 20 g mouky nebo zahušťovadla omáček (SOSENFIX) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| celý kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 čajová lžička čerstvě umletého zázvoru nebo sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 PL 1 PL červené gulášové papriky | Paprika sladká | 15 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |