Nutriční hodnoty (Treska zapečená s máslovou zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 990 kJ / 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 49,14 g |
| – nasycené | 18,38 g |
| – nenasycené | 21,10 g |
| –– mononenasycené | 16,90 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,39 g |
| Sodík | 728 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 2,96 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg filet z tresky | Treska filet | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| směs zeleniny s máslem (výborná mražená) | ||
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |