Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinné karbanátky a prejt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 663 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny85,04 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,04 g
Tuky120,12 g
– nasycené72,04 g
– nenasycené48,06 g
–– mononenasycené18,01 g
–– polynenasycené30,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,76 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 4,94 g
Sůl12,05 g
Sacharidy31,16 g
– cukry2,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vinné klobásy Klobása vinná 600 g
1/2 1/2 čerstvé mrkve Mrkev čerstvá 25 g
1/4 1/4 cibule (nejlépe bílé) Cibule čerstvá 17.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 cm 1 cm zázvoru Zázvor sušený
oregano Oregano sušené
koriandr Koriandr semena
libeček (ten být nemusí) – nejlépe čerstvé, lze i sušené – dle chuti Libeček čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
0,6 dcl 0,6 dcl bílého vína (nemusí být, počítá se ale 1 dcl na 100 g klobásy) Víno bílé suché 60.00000238418579 ml
strouhanka na zahuštění Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.