Nutriční hodnoty (Vinné karbanátky a prejt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 663 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 120,12 g |
– nasycené | 72,04 g |
– nenasycené | 48,06 g |
–– mononenasycené | 18,01 g |
–– polynenasycené | 30,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 4,94 g |
Sůl | 12,05 g |
Sacharidy | 31,16 g |
– cukry | 2,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
1/2 1/2 čerstvé mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
1/4 1/4 cibule (nejlépe bílé) | Cibule čerstvá | 17.5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 cm 1 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
koriandr | Koriandr semena | |
libeček (ten být nemusí) – nejlépe čerstvé, lze i sušené – dle chuti | Libeček čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
0,6 dcl 0,6 dcl bílého vína (nemusí být, počítá se ale 1 dcl na 100 g klobásy) | Víno bílé suché | 60.00000238418579 ml |
strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná |