Nutriční hodnoty (Lečo s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 339 kJ / 1 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
| Tuky | 65,91 g |
| – nasycené | 31,73 g |
| – nenasycené | 31,40 g |
| –– mononenasycené | 14,89 g |
| –– polynenasycené | 16,52 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 17,64 g |
| Cholesterol | 607 mg |
| Sodík | 4,60 g |
| Sůl | 10,66 g |
| Sacharidy | 72,30 g |
| – cukry | 45,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce tuku (sádla nebo oleje) | Margarín | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 4 velká rajčata (nebo 400 g krájených) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 klobásy (paprikové nebo šunkové) | Klobása | |
| 2 nožičky 2 nožičky silných párků (nebo točený salám) | Párek vepřový | 80 g |
| čerstvá bazalka (dle chuti) | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |