Nutriční hodnoty (Brynzová pomazánka s pečenými paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 52,75 g |
| – nasycené | 26,79 g |
| – nenasycené | 19,60 g |
| –– mononenasycené | 16,30 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 602 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,34 g |
| Sacharidy | 13,14 g |
| – cukry | 6,98 g |
| ––– laktóza | 6,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 125 g 125 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
| 2 2 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky rozetřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/4 KL 1/4 KL sušeného česneku | Česnek sušený | 1.25 g |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | |
| 5 5 sušených rajčat nakrájených nadrobno | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 PL 1 PL nasekaných kapar | Kapary | 15 g |