Nutriční hodnoty (Paprikové brambory s okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,34 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,21 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 21,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 136,30 g |
| – cukry | 13,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 750 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 kysaná smetana (150 ml) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |