Nutriční hodnoty (Znojemský guláš s domácím karlovarským knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 111 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 15,06 g |
– nasycené | 7,26 g |
– nenasycené | 7,59 g |
–– mononenasycené | 6,04 g |
–– polynenasycené | 1,54 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,96 g |
– cukry | 5,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hovězího masa nakrájeného (na kostky) | Hovězí kýta | |
4-5 plátků 4-5 plátků uzené slaniny | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 sterilizovaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
starší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
8 lžic 8 lžic bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |
sůl | Sůl mořská | |
vejce uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | |
čerstvá petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |