Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 224 kJ / 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,66 g |
| Tuky | 1,95 g |
| – nasycené | 0,61 g |
| – nenasycené | 1,09 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,76 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 45,12 g |
| – cukry | 23,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hovězí plátky | Hovězí kýta | |
| 2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 150 g 150 g cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g patizonu | Patizon čerstvý | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| hladká mouka (není nutná) | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 polévkové lžíce ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |