Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 272 kJ /
1 738 kcal
Bílkoviny178,82 g
– z toho živočišné bílkoviny174,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky94,32 g
– nasycené11,43 g
– nenasycené71,82 g
–– mononenasycené51,14 g
–– polynenasycené20,68 g
––– omega 35,63 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 627 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy39,85 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
palice palice česneku Česnek čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 pl 2 pl oleje Olej řepkový 22 ml
1 pl 1 pl oleje (na naložení masa) Olej řepkový 11 ml
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
350 g 350 g vepřových játer Játra vepřová 350 g
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
3 pl 3 pl oleje Olej řepkový 33 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.