Nutriční hodnoty (Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 94,32 g |
– nasycené | 11,43 g |
– nenasycené | 71,82 g |
–– mononenasycené | 51,14 g |
–– polynenasycené | 20,68 g |
––– omega 3 | 5,63 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 39,85 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
palice palice česneku | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 pl 2 pl oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 pl 1 pl oleje (na naložení masa) | Olej řepkový | 11 ml |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
350 g 350 g vepřových játer | Játra vepřová | 350 g |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3 pl 3 pl oleje | Olej řepkový | 33 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |