Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 112 kJ /
1 700 kcal
Bílkoviny14,39 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,14 g
Tuky126,86 g
– nasycené61,85 g
– nenasycené63,35 g
–– mononenasycené54,08 g
–– polynenasycené9,26 g
––– omega 30,15 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,00 g
Sacharidy58,05 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kusy 4 kusy hovězích líček Hovězí líčka
3 3 cibule nakrájené nahrubo Cibule čerstvá 210 g
150 g 150 g dobrého voňavého špeku Špek 150 g
plátek plátek másla Máslo kravské
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
400 ml 400 ml dobrého červeného vína Víno červené suché 400 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 hovězí bujón od Maggi Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.