Nutriční hodnoty (Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
Tuky | 126,86 g |
– nasycené | 61,85 g |
– nenasycené | 63,35 g |
–– mononenasycené | 54,08 g |
–– polynenasycené | 9,26 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 58,05 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy hovězích líček | Hovězí líčka | |
3 3 cibule nakrájené nahrubo | Cibule čerstvá | 210 g |
150 g 150 g dobrého voňavého špeku | Špek | 150 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
400 ml 400 ml dobrého červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 hovězí bujón od Maggi | Bujón hovězí |