Nutriční hodnoty (Klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 51 166 kJ / 12 229 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2 006,23 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 990,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,23 g | 
| Tuky | 424,03 g | 
| – nasycené | 104,52 g | 
| – nenasycené | 212,52 g | 
| –– mononenasycené | 184,17 g | 
| –– polynenasycené | 28,35 g | 
| ––– omega 3 | 2,00 g | 
| Vláknina | 38,17 g | 
| Cholesterol | 6,50 g | 
| Sodík | 125,10 g | 
| Sůl | 310,00 g | 
| Sacharidy | 87,50 g | 
| – cukry | 5,17 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 10 kg 10 kg vepřové plece (nebo vepřový bůček) | Vepřová plec | 10000 g | 
| 300 g 300 g soli | Sůl mořská | 300 g | 
| 150-200 g 150-200 g česneku | Česnek čerstvý | 175 g | 
| 150-200 g 150-200 g sladké maďarské papriky | Paprika sladká | |
| 25 g 25 g pálivé papriky (i víc, podle chuti) | Paprika pálivá | 25 g | 
| 40 g 40 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 40 g | 
| celý kmín (dle potřeby) | Kmín | |
| majoránka (nemusí být) | Majoránka sušená | |