Nutriční hodnoty (Kapr Jakuba Krčína pro rožmberský stůl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 469 kJ / 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,28 g |
| Tuky | 3,31 g |
| – nasycené | 1,18 g |
| – nenasycené | 2,14 g |
| –– mononenasycené | 1,70 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 19,92 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 26,40 g |
| – cukry | 4,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety z kapra | Kapr filet | |
| 4 4 silné plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 6 šalotek (nebo 1 větší cibule) | Šalotka čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (pokrájeného na tenké plátky) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 200 ml 200 ml sladšího červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sardelové pasty | Sardelová pasta | 10 g |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |