Nutriční hodnoty (Čokoládový puding s dušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 326 kJ / 1 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 20,34 g |
| – nasycené | 11,59 g |
| – nenasycené | 7,03 g |
| –– mononenasycené | 4,84 g |
| –– polynenasycené | 2,19 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 33,04 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 398,68 g |
| – cukry | 376,22 g |
| ––– laktóza | 39,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 citron - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| voda | Voda | |
| 2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku | |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 8 dcl 8 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |