Nutriční hodnoty (Čokoládový puding s dušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 326 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
Tuky | 20,34 g |
– nasycené | 11,59 g |
– nenasycené | 7,03 g |
–– mononenasycené | 4,84 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 33,04 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 398,68 g |
– cukry | 376,22 g |
––– laktóza | 39,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 citron - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
voda | Voda | |
2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
8 dcl 8 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |