Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový puding s dušenými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 326 kJ /
1 990 kcal
Bílkoviny36,56 g
– z toho živočišné bílkoviny27,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,36 g
Tuky20,34 g
– nasycené11,59 g
– nenasycené7,03 g
–– mononenasycené4,84 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,36 g
Vláknina33,04 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy398,68 g
– cukry376,22 g
––– laktóza39,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 citron - šťáva Citrón čerstvý 90 g
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
5 5 hřebíčků Hřebíček
voda Voda
2 2 čokoládové pudinky Puding v prášku
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
8 dcl 8 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.