Nutriční hodnoty (Ptáček z krůtích prsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 901 kJ / 1 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
| Tuky | 100,56 g |
| – nasycené | 44,89 g |
| – nenasycené | 51,43 g |
| –– mononenasycené | 42,25 g |
| –– polynenasycené | 9,18 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 6,62 g |
| Cholesterol | 489 mg |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 8,36 g |
| Sacharidy | 14,67 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky z krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 100 g 100 g slaniny vcelku + asi 50 g slaniny do základu | Špek | 100 g |
| 1,5 1,5 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 1 kus 1 kus kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 200 g 200 g kuřecí šunky vcelku | Šunka kuřecí vařená | 200 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř popřípadě kousek masoxu -(nemusí být) | Bujón hovězí | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 4 g |