Nutriční hodnoty (Punčové srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 066 kJ / 2 884 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 49,36 g |
| – nasycené | 11,72 g |
| – nenasycené | 23,40 g |
| –– mononenasycené | 17,20 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 511,05 g |
| – cukry | 370,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 160 g 160 g krupicového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu nebo rumového aroma | Rum | 34 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce punče nebo punčového aroma | ||
| citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| červené potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| potravinářské barvivo žluté | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| jahodový džem | Marmeláda jahodová | |
| kokos | Kokos strouhaný | |
| marcipán | Marcipán | |
| potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |