Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Africká rybí chermoula)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 117 kJ /
984 kcal
Bílkoviny15,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,28 g
Tuky61,05 g
– nasycené9,01 g
– nenasycené50,54 g
–– mononenasycené43,27 g
–– polynenasycené7,27 g
––– omega 30,06 g
Vláknina31,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,56 g
– cukry6,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 5 lžic 5 lžic čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé 75 g
1 lžička 1 lžička mletého římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli koření Chilli paprička mletá 2.5 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
kousek kousek nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
sůl Sůl mořská
4 steaky 4 steaky z tresky nebo jiné bílé ryby nebo filé Treska filet

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.