Bramborák POHODA
Dozlatova usmažené bramboráky najdeme ve stánku s jídlem na každé pouti. Bramborák zvaný pohoda v ústech krásně křupne a vy ucítíte chuť majoránky, česneku a brambor. Připravit je zvládnete během půlhodiny.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák POHODA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL1r
Moje poznámka
Bramborák POHODA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL1r
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 33 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 1 hodinou
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 3 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 3 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 3 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 3 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 3 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky,
bramborácky,
bramborák bez vajec,
jak udělat bramborák,
jak udelat bramboraky,
bramborák,
tncz nova,
klasický bramborák,
bramboraky bez vajec,
bramborák nahrubo,
top recepty bramborák,
recepty bramborák,
recept na bramborák,
pohoda.cz,
bramboráky nahrubo,
nemastné bramboráky,
tn.cz,
jak strouhat brambory na bramboráky,
bramborak bez vejce,
top recepty bramboráky
Suroviny:
brambory,
česnek,
majoránka,
olej,
sůl
Komentáře (42)
( Já jsem v tomhle asi divná, nechápu moc bramboráky ve kterých je vejce, mouka, ještě třeba mléko...prostě kaše....Stejně to mám s lečem rozvařeným na kaši....)
Nezlobíš. Musím umět svoje chutě ovládat, ne?
Souhlasím s Jitkou suchý bramborák není bramborák, bez sádla to prostě nejde
chocolate: jj, tyhle nebyly na ubrousku - chtěla jsem fotku venku, slunko už zapadalo, tak jsem hned s prvníma hotovýma hnala ven fotit neteř.....ale jak jsem psala, tuk se dá odsát na ubrousku, tyhle bramboráky máme jen na chuť a navíc - mě osobně se zdá, že ty z brambor strouhaných nahrubo, jsou "dietnější".
Nebo - jak píšeš, bramboráky bývají mastnější a kdo si hlídá tajli nebo ho zlobí žlučník, ať si uvaří zeleninku
Tím končím (i možnou budoucí) debatu k zlé, zlé mastnotě bramboráků....
BUBAK:
nigina: ne, nemusí se dělat dlouho, smaží se jako ty klasické. Drží pohromadě hezky, myslím, že díky škrobu, který je v bramborech