Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelná omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 851 kJ /
442 kcal
Bílkoviny12,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,10 g
Tuky2,51 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené1,77 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,05 g
Vláknina21,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,45 g
– cukry12,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé
2 hrsti 2 hrsti kysaného zelí Zelí bílé kvašené
2 2 klobásy Klobása
5 5 větších brambor předem uvařených Brambor zimní 250 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky Majoránka sušená 15 g
kousek kousek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar (nebo 2 bujóny) Vývar masový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.