Nutriční hodnoty (Krupave kvetakove placicky s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 109 kJ / 1 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,27 g |
Tuky | 15,29 g |
– nasycené | 4,28 g |
– nenasycené | 8,48 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 31,12 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 212,02 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 hrneček 1 hrneček (200 ml) bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce harissa pasty | Harissa | 15 g |
hrst hrst nadrobno nasekané hladkoliste petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
2 2 vrchovatě lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |