Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na Nivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 540 kJ / 1 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 46,00 g |
| – nasycené | 30,00 g |
| – nenasycené | 14,50 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,86 g |
| Sůl | 9,50 g |
| Sacharidy | 164,00 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 plátky 4 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
| 15 dkg 15 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 1 balení 1 balení smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| 3 špetky 3 špetky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| cibule | Cibule čerstvá |