Nutriční hodnoty (Houbovo-kroupové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 745 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,40 g |
| Tuky | 24,40 g |
| – nasycené | 8,84 g |
| – nenasycené | 10,85 g |
| –– mononenasycené | 8,30 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 13,55 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,77 g |
| Sacharidy | 61,35 g |
| – cukry | 6,35 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g žampionů | Žampion čerstvý | 225 g |
| 65 g 65 g suchých krup | Kroupy ječné | 65 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýra (Eidam, Gouda, Čedar...) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| čerstvá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |