Nutriční hodnoty (Koláč Kaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 077 kJ / 3 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,31 g |
| Tuky | 114,62 g |
| – nasycené | 63,20 g |
| – nenasycené | 42,45 g |
| –– mononenasycené | 35,13 g |
| –– polynenasycené | 7,32 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 45,90 g |
| Cholesterol | 799 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 452,12 g |
| – cukry | 209,74 g |
| ––– laktóza | 0,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 300 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g fruktosy | Fruktóza | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkové fruktosy | Fruktóza | 15 g |
| 4 4 kaki | Kaki čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce krupice | Krupice pšeničná hrubá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| skořice | Skořice ceylonská |