Nutriční hodnoty (Vaječný salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 029 kJ / 2 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
| Tuky | 250,82 g |
| – nasycené | 52,67 g |
| – nenasycené | 165,41 g |
| –– mononenasycené | 68,46 g |
| –– polynenasycené | 96,96 g |
| ––– omega 3 | 2,32 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,45 g |
| Sodík | 4,41 g |
| Sůl | 10,68 g |
| Sacharidy | 32,20 g |
| – cukry | 21,40 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 200 g 200 g tvrdého sýru (Gouda, Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |