Nutriční hodnoty (Třepací buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 13 042 kJ / 3 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 127,93 g |
| – nasycené | 13,74 g |
| – nenasycené | 102,25 g |
| –– mononenasycené | 72,49 g |
| –– polynenasycené | 29,76 g |
| ––– omega 3 | 8,29 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 434,76 g |
| – cukry | 255,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 dl 1 dl vody (teplé) | Voda | 100 ml |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 2 2 šlehačky na šlehání | Šlehačka 35% | |
| 2 2 mandarinkové kompoty | Mandarinka zavařená | |
| 2 2 vanilkové pudinky bez vaření (od Dr. Oetkera) | Puding v prášku |