Zelňačka s masem

sidera Kuchař: sidera

Polévky 6 názorů

Suroviny

400 g krkovičky
1 cibule
1 lžíce sádla
2 lžíce hladké mouky
300 g kysaného zelí
300 g brambor
pepř
sůl
1 lžička sladké papriky
1 bobkový list
majoránka
polévkové bylinky
masox
kostka zeleninového vývaru
2 dcl smetany
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmažíme cibulku. Vložíme drobně nakrájenou krkovici a orestujeme. Zaprášíme moukou, promícháme, přidáme sladkou papriku a zalijeme vodou.

  2. Vložíme pokrájené zelí a brambory, masox a zeleninový vývar, bobkový list, bylinky s majoránkou a mírným varem vaříme za občasného zamíchání asi 3/4 hodiny.

  3. Nakonec vlijeme smetanu a dosolíme. Polévka je hodně vydatná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelňačka s masem

Tématické fráze: zelnačka s vepřovým masem zelňačka s mletým masem zelňačka zelňačka s hovězím masem zelňačka s hovězím jak udělat zelnačku zelnačka polévka s masem zelanacka s masem zelnacka s vepr panenky zelnačka s krkovice zelňačka z hovezim masem zelnacka s kurecim masem zelňačka recept zelnacka s veprovym zelňačka recepty zelňačka s uzeným masem zelňačka recept s vepřovým masem červená zelňačka z krkovice zelňačka s masem a houbami zelňačka z kysaného zelí s vepřovým masem

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít