Nutriční hodnoty (Moravská kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 392 kJ / 1 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 242,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 240,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 28,46 g |
| – nasycené | 9,55 g |
| – nenasycené | 13,01 g |
| –– mononenasycené | 11,06 g |
| –– polynenasycené | 1,96 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 988 mg |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího masa zadní | Hovězí kýta | 1000 g |
| 1 1 domácí Moravská klobása | Klobása | |
| 1 1 silnější plátek Lopenické slaniny | Špek | |
| 2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |