Nutriční hodnoty (Moravská kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 392 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 240,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 28,46 g |
– nasycené | 9,55 g |
– nenasycené | 13,01 g |
–– mononenasycené | 11,06 g |
–– polynenasycené | 1,96 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 988 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa zadní | Hovězí kýta | 1000 g |
1 1 domácí Moravská klobása | Klobása | |
1 1 silnější plátek Lopenické slaniny | Špek | |
2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |