Nutriční hodnoty (Cibulový koláč podle Florentýny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 915 kJ / 1 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,96 g |
| Tuky | 119,61 g |
| – nasycené | 67,60 g |
| – nenasycené | 47,47 g |
| –– mononenasycené | 41,07 g |
| –– polynenasycené | 6,41 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 522 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 165,47 g |
| – cukry | 24,90 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá |