Nutriční hodnoty (Řezy Balaton)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 097 kJ / 5 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,10 g |
| Tuky | 260,47 g |
| – nasycené | 57,64 g |
| – nenasycené | 183,30 g |
| –– mononenasycené | 131,04 g |
| –– polynenasycené | 52,25 g |
| ––– omega 3 | 9,94 g |
| Vláknina | 14,48 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,86 g |
| Sacharidy | 553,82 g |
| – cukry | 428,88 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 150 g 150 g práškového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 ks 2 ks vanilkového pudinku | Puding v prášku | 76 g |
| 3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 7 dcl 7 dcl pomerančového džusu (nebo i jiný) | Džus pomerančový | 700 ml |