Nutriční hodnoty (Špízy s brambory (2v1))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 966 kJ / 1 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,94 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 56,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 342,90 g |
| – cukry | 32,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso (krkovice nebo plec) | Vepřová kýta | |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 balení 1 balení malých rajčátek | Rajče červené čerstvé | |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| 3 3 buřty | Párek vepřový | |
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| koření dle chuti | Pepř černý | |
| sojovka | Sójová omáčka Tamari | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| špejle |