Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev s kuřecími prsíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 006 kJ / 1 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,23 g |
| Tuky | 40,03 g |
| – nasycené | 8,25 g |
| – nenasycené | 29,59 g |
| –– mononenasycené | 11,31 g |
| –– polynenasycené | 18,27 g |
| ––– omega 3 | 1,64 g |
| Vláknina | 35,24 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,15 g |
| Sacharidy | 72,31 g |
| – cukry | 39,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 svazek 1 svazek naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 200 g 200 g malých žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 3 3 malé mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krémžské hořcice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 2 2 bujóny | Bujón hovězí | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |