Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev s kuřecími prsíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 006 kJ /
1 436 kcal
Bílkoviny183,06 g
– z toho živočišné bílkoviny165,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,23 g
Tuky40,03 g
– nasycené8,25 g
– nenasycené29,59 g
–– mononenasycené11,31 g
–– polynenasycené18,27 g
––– omega 31,64 g
Vláknina35,24 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 1,65 g
Sůl4,15 g
Sacharidy72,31 g
– cukry39,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 svazek 1 svazek naťové cibulky Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g malých žampiónů Žampion čerstvý 200 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 červené kapie Paprika červená čerstvá
3-4 3-4 cibule Cibule čerstvá 245 g
3 3 malé mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce krémžské hořcice Hořčice kremžská 15 g
2 2 bujóny Bujón hovězí 20 g
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 30 g
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.