Nutriční hodnoty (Věnečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 468 kJ / 4 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,86 g |
Tuky | 250,08 g |
– nasycené | 149,79 g |
– nenasycené | 88,62 g |
–– mononenasycené | 79,33 g |
–– polynenasycené | 9,29 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 396,77 g |
– cukry | 207,25 g |
––– laktóza | 51,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,25 l 0,25 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
125 g 125 g mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
4 ks 4 ks vejce | Vejce slepičí | 252 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
0,75 l 0,75 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2 2 (sáčky) vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
120 g 120 g zlatého klasu | Puding v prášku | 120 g |
125 g 125 g masla | Máslo kravské | 125 g |
150 g 150 g práškového cukru | Cukr bílý | 150 g |