Nutriční hodnoty (Snadná ovocná bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 235 kJ / 2 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
| Tuky | 107,67 g |
| – nasycené | 27,86 g |
| – nenasycené | 72,64 g |
| –– mononenasycené | 49,14 g |
| –– polynenasycené | 23,50 g |
| ––– omega 3 | 1,54 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 599 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 418,25 g |
| – cukry | 194,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 140 g 140 g cukru krupice | Cukr bílý | 140 g |
| 140 g 140 g tuku Hera | Margarín | 140 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 600 g 600 g jahod (nebo rybíz nebo třešně, apod.) | Jahody čerstvé | 600 g |