Nutriční hodnoty (Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 88,41 g |
| – nasycené | 6,21 g |
| – nenasycené | 78,50 g |
| –– mononenasycené | 55,49 g |
| –– polynenasycené | 23,01 g |
| ––– omega 3 | 7,22 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 45,65 g |
| – cukry | 27,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 4 dcl 4 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
| 8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky rozmačkaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |