Nutriční hodnoty (Pečené kančí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 180 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 195,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 89,59 g |
– nasycené | 21,91 g |
– nenasycené | 59,01 g |
–– mononenasycené | 31,48 g |
–– polynenasycené | 27,53 g |
––– omega 3 | 3,50 g |
Vláknina | 15,54 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 13,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kančí plece | Kanec plec | 1000 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
několik několik snítek tymiánu (nebo sušený) | Tymián sušený |