Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kančí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 180 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny199,20 g
– z toho živočišné bílkoviny195,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky89,59 g
– nasycené21,91 g
– nenasycené59,01 g
–– mononenasycené31,48 g
–– polynenasycené27,53 g
––– omega 33,50 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy25,20 g
– cukry13,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kančí plece Kanec plec 1000 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olivový olej Olej olivový
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
několik několik snítek tymiánu (nebo sušený) Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.