Nutriční hodnoty (Pečené kančí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 180 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 195,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 89,59 g |
| – nasycené | 21,91 g |
| – nenasycené | 59,01 g |
| –– mononenasycené | 31,48 g |
| –– polynenasycené | 27,53 g |
| ––– omega 3 | 3,50 g |
| Vláknina | 15,54 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 13,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kančí plece | Kanec plec | 1000 g |
| 3 3 cibule (mix červené a žluté) | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| několik několik snítek tymiánu (nebo sušený tymián) | Tymián sušený |