Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s vanil. krémem a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 020 kJ / 4 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,32 g |
| Tuky | 141,30 g |
| – nasycené | 20,27 g |
| – nenasycené | 106,81 g |
| –– mononenasycené | 76,71 g |
| –– polynenasycené | 30,10 g |
| ––– omega 3 | 8,37 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 737,41 g |
| – cukry | 479,51 g |
| ––– laktóza | 24,51 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 25 dkg 25 dkg cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 dl 1 dl vlahé vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| ovoce (podle chuti) | Jahody čerstvé | |
| 2 sáčky 2 sáčky želé v prášku | Želatina vepřová |