Nutriční hodnoty (Štrúdl s karamelizovanými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 960 kJ / 2 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,55 g |
| Tuky | 198,06 g |
| – nasycené | 50,82 g |
| – nenasycené | 129,50 g |
| –– mononenasycené | 52,80 g |
| –– polynenasycené | 76,70 g |
| ––– omega 3 | 11,18 g |
| Vláknina | 15,30 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 202,75 g |
| – cukry | 14,85 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vlažné vody | Voda | 36 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| trochu trochu strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| trochu trochu mléka na pomašlování | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| 130 g 130 g vlašských ořechů (celých) | Vlašské ořechy | 130 g |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| skořice | Skořice ceylonská |