Nutriční hodnoty (Guláš z ledvinek a jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
| Tuky | 58,34 g |
| – nasycené | 16,40 g |
| – nenasycené | 20,00 g |
| –– mononenasycené | 14,92 g |
| –– polynenasycené | 5,07 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 18,25 g |
| Cholesterol | 2,78 g |
| Sodík | 5,95 g |
| Sůl | 15,20 g |
| Sacharidy | 67,20 g |
| – cukry | 14,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g ledvinek (2 kusy) | Ledviny vepřové | 400 g |
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžíce 2 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |