Nutriční hodnoty (Uzené maso v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,03 g |
Tuky | 107,10 g |
– nasycené | 51,30 g |
– nenasycené | 42,94 g |
–– mononenasycené | 35,48 g |
–– polynenasycené | 7,46 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 3,99 g |
Sůl | 9,25 g |
Sacharidy | 16,49 g |
– cukry | 9,82 g |
––– laktóza | 9,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g libové uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 450 g |
4 4 vrchovaté lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 lžíce 3 lžíce Dijonské hořčice se zeleným pepřem | Hořčice kremžská | |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo bujon) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |