Nutriční hodnoty (Uzené maso v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,03 g |
| Tuky | 107,10 g |
| – nasycené | 51,30 g |
| – nenasycené | 42,94 g |
| –– mononenasycené | 35,48 g |
| –– polynenasycené | 7,46 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 0,67 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 3,99 g |
| Sůl | 9,25 g |
| Sacharidy | 16,49 g |
| – cukry | 9,82 g |
| ––– laktóza | 9,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g libové uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 450 g |
| 4 4 vrchovaté lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 lžíce 3 lžíce Dijonské hořčice se zeleným pepřem | Hořčice kremžská | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření 12% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo bujon) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |