Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené maso v hořčičné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 936 kJ /
1 419 kcal
Bílkoviny96,86 g
– z toho živočišné bílkoviny96,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,03 g
Tuky107,10 g
– nasycené51,30 g
– nenasycené42,94 g
–– mononenasycené35,48 g
–– polynenasycené7,46 g
––– omega 30,69 g
Vláknina0,67 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 3,99 g
Sůl9,25 g
Sacharidy16,49 g
– cukry9,82 g
––– laktóza9,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g libové uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 450 g
4 4 vrchovaté lžíce mouky Mouka pšeničná hladká
3 lžíce 3 lžíce Dijonské hořčice se zeleným pepřem Hořčice kremžská
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo bujon) Vývar zeleninový 1000 ml
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.