Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinované brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 776 kJ /
1 381 kcal
Bílkoviny28,34 g
– z toho živočišné bílkoviny22,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,14 g
Tuky101,64 g
– nasycené36,06 g
– nenasycené57,00 g
–– mononenasycené43,10 g
–– polynenasycené13,89 g
––– omega 30,40 g
Vláknina9,33 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 5,84 g
Sůl15,59 g
Sacharidy83,46 g
– cukry11,05 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
150 ml 150 ml zeleninového bujonu Bujón zeleninový 150 g
kousek kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
60 g 60 g strouhaného Parmazánu Parmezán 60 g
čerstvý tymián na ozdobu Tymián čerstvý
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.