Nutriční hodnoty (Vanilkovo-kakaové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 734 kJ / 4 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 71,16 g |
| Tuky | 171,62 g |
| – nasycené | 26,97 g |
| – nenasycené | 132,60 g |
| –– mononenasycené | 91,95 g |
| –– polynenasycené | 40,65 g |
| ––– omega 3 | 10,86 g |
| Vláknina | 31,90 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 730,43 g |
| – cukry | 326,23 g |
| ––– laktóza | 25,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce práškového kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |