Nutriční hodnoty (Bramborový moučník s tvarohem a borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 10 228 kJ / 2 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,08 g |
Tuky | 109,60 g |
– nasycené | 51,65 g |
– nenasycené | 49,55 g |
–– mononenasycené | 39,82 g |
–– polynenasycené | 9,73 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 264,60 g |
– cukry | 93,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 g 70 g vepřového sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
70 g 70 g krupicového cukru | Cukr bílý | 70 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
10 hrstí 10 hrstí zahradních borůvek | Borůvky čerstvé |