Nutriční hodnoty (Bramborový moučník s tvarohem a borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 10 228 kJ / 2 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,08 g |
| Tuky | 109,60 g |
| – nasycené | 51,65 g |
| – nenasycené | 49,55 g |
| –– mononenasycené | 39,82 g |
| –– polynenasycené | 9,73 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 8,21 g |
| Cholesterol | 661 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 264,60 g |
| – cukry | 93,00 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 g 70 g vepřového sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 70 g 70 g krupicového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 100 g 100 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
| 500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
| 10 hrstí 10 hrstí zahradních borůvek | Borůvky čerstvé |