Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ježci - povidlové buchty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 140 kJ /
2 184 kcal
Bílkoviny51,03 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,25 g
Tuky83,69 g
– nasycené8,97 g
– nenasycené68,40 g
–– mononenasycené47,96 g
–– polynenasycené20,44 g
––– omega 35,78 g
Vláknina12,75 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy300,43 g
– cukry50,10 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
70 ml 70 ml oleje Olej řepkový 70 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
35 g 35 g cukru Cukr bílý 35 g
sůl Sůl mořská
1,5 kl 1,5 kl sušených kvasnic Droždí sušené 7.5 g
povidla Povidla
olej na potření Olej řepkový
rozinky jako oči Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.