Nutriční hodnoty (Ježci - povidlové buchty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 140 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,25 g |
Tuky | 83,69 g |
– nasycené | 8,97 g |
– nenasycené | 68,40 g |
–– mononenasycené | 47,96 g |
–– polynenasycené | 20,44 g |
––– omega 3 | 5,78 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 300,43 g |
– cukry | 50,10 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
35 g 35 g cukru | Cukr bílý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 kl 1,5 kl sušených kvasnic | Droždí sušené | 7.5 g |
povidla | Povidla | |
olej na potření | Olej řepkový | |
rozinky jako oči | Rozinky |