Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 930 kJ /
5 481 kcal
Bílkoviny87,46 g
– z toho živočišné bílkoviny27,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,30 g
Tuky173,44 g
– nasycené99,17 g
– nenasycené64,24 g
–– mononenasycené55,01 g
–– polynenasycené9,23 g
––– omega 30,68 g
Vláknina41,70 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 573 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy871,58 g
– cukry503,78 g
––– laktóza1,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
45 dkg 45 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
45 dkg 45 dkg nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 450 g
30 dkg 30 dkg cukru Cukr bílý 300 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
12 dkg 12 dkg rozpuštěného másla Máslo kravské 120 g
2 2 prášky do pečiva Kypřící prášek 24 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g
4 dkg 4 dkg másla Máslo kravské 40 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.