Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 513 kJ / 3 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,98 g |
| Tuky | 261,80 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 575 mg |
| Sodík | 5,71 g |
| Sůl | 13,65 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, naskládáme nejlépe do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme.
Krok 2: Čabajku uvaříme, nakrájíme na kolečka, cibuli na měsíčky, slaninu na kousky a střídavě napichujeme na jehlice, dáme upéct, nebo můžeme grilovat. Jako přílohu si můžete udělat opékané brambory, nebo malé bramboráčky.
Zveřejněno 8. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šavle sv. Celestýna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7ZY
Moje poznámka
Šavle sv. Celestýna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7ZY
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Husí stehna s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 5 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 5 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekové buchty
magdalenka před 3 minutami
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 4 minutami
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 1 hodinou
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 1 hodinou
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Bigharvik před 1 hodinou
Babiččina pečená husa
Aleirbag před 1 hodinou
Rychlo utopence z gothaje
kamilsenk před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Annamariev před 2 hodinami
Bramborové šišky
JanaPav před 3 hodinami
Tématické fráze:
šavle recept,
jak upéct vepřové maso,
salát celestýn,
vepřová šavle,
jak upéct koleno,
jak upéct maso,
celestyn v,
jak upect veprove,
jak udelat opekane brambory,
celestýna,
recept opékané brambor,
šavle na gril,
jak nejlepe upect maso,
vepřové šavle,
jak pect veprove,
sv.celestýn,
upect maso,
jak udělat koleno na grilu,
šavle,
sv celestyn
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
pepř,
sůl,
olej,
čabajka,
cibule,
slanina
Komentáře (18)