Šavle sv. Celestýna

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Vepřové maso 17 názorů

514

Suroviny

60-70 dkg kýty
6 stroužků česneku
pepř
sůl
5 lžic oleje
25 dkg Čabajky nebo jiné pikantní, kvalitní klobásy
2 cibule
20 dkg slaniny
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, naskládáme nejlépe do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme.

  2. Čabajku uvaříme, nakrájíme na kolečka, cibuli na měsíčky, slaninu na kousky a střídavě napichujeme na jehlice, dáme upéct, nebo můžeme grilovat. Jako přílohu si můžete udělat opékané brambory, nebo malé bramboráčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šavle sv. Celestýna

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: šavle recept jak upéct vepřové maso vepřová šavle jak upéct koleno jak upéct maso salát celestýn celestyn v jak upect veprove jak udelat opekane brambory celestýna recept opékané brambor šavle na gril jak nejlepe upect maso vepřové šavle jak pect veprove sv.celestýn upect maso jak udělat koleno na grilu šavle celestýn

Zapomněl/a jsem heslo