Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šavle sv. Celestýna

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2009 17:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 277 kJ / 3 173 kcal
Bílkoviny172,48 g
Tuky260,20 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 555 mg
Sodík 5,68 g
Sůl13,60 g
Sacharidy32,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

4. 4. 2010 19:45

Jenny děkuji;-)

Jenny

4. 4. 2010 19:30

zeleninka,krásně upravené a krásné fotečky--mňam...bodík :yes::-)

JanaDorazinova

9. 4. 2009 22:17

Hani, já jsem to taky vyčetla z receptu a taky jsem nad tím uvažovala. Já jsem ji uvařila, ale myslím, že vůbec o nic nejde, klidně ji dej syrovou.;-)

HankaPu

9. 4. 2009 19:29

Jani, určitě to musí být pochoutka, ale je nutné tu čabajku uvařit:-? pak se to ještě stejně peče, nebo griluje. Víš, já jenom jak bych si to ještě co nejvíc urychlila:yes::-p

spagetka

8. 4. 2009 22:46

začínám opět mít hlad ....:-8:-O;-):-D:yes:

Boubelinda

8. 4. 2009 22:44

:-)) Jani dneska jsem tomu jídlu moc nedala :-( (nějak mi nechutná), ale todle papáníčko bych si dala říct. Vařím jen pro zbytek rodinky.

Pejli

8. 4. 2009 22:36

Eňo ňuňo!!!:-*

JanaDorazinova

8. 4. 2009 21:07

Verčo, ty toho máš za dnešek málo? :-)):-D

Boubelinda

8. 4. 2009 20:05

Fakt super. Tedka by se hodily. Mám hlad a slintám. :-)):yes:

Jana Pá

8. 4. 2009 19:48

:-p;-):yes::yes:

dzungila

8. 4. 2009 18:47

:yes: Ten Celestýn má ale parádní šavli!:-p:-p:-p Bodík letí a já jenom tiše závidím...;-)

Bibinka

8. 4. 2009 18:23

Za šavle jde bodík:yes:dělám podobně, je to celkem rychlé a pokaždé dobré:-pděláme i venku na grilu. Ještě bych dala bodík jeden za to, že to nejsou šavle válečný, ale mírový:-D:-))

Eliza

8. 4. 2009 18:12

Jo a bodík je jistý - tohle prostě nemůže být jiné než výborné...:-p

Eliza

8. 4. 2009 18:11

Jani, vypadá to báječně, to si uložím...:-p Bezva fotky, lákavé. Dnes nevařím, ale kdyby mi to někdo přinesl až pod nos, rozhodně neodolám ;-).

JanaDorazinova

8. 4. 2009 18:11

Jarmilo, díky za upozornění, sice je snad vidět maso upečené, ale jsou tady i lidé, kteří by si toho nemuseli všimnout a konzumovali by to syrové!:-O:-O:-D:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šavle recept jak upéct vepřové maso salát celestýn vepřová šavle jak upéct koleno jak upéct maso celestyn v jak upect veprove jak udelat opekane brambory celestýna recept opékané brambor šavle na gril jak nejlepe upect maso vepřové šavle jak pect veprove sv.celestýn upect maso jak udělat koleno na grilu šavle sv celestyn

Suroviny: kýta vepřová, česnek, pepř, sůl, olej, čabajka, cibule, slanina

TopRecepty.cz

Šavle sv. Celestýna

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7ZY