Nutriční hodnoty (Bramborový guláš na neděli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 498 kJ / 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,06 g |
| Tuky | 28,31 g |
| – nasycené | 5,01 g |
| – nenasycené | 22,03 g |
| –– mononenasycené | 6,59 g |
| –– polynenasycené | 15,43 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 11,61 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 567 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 50,75 g |
| – cukry | 8,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
| 1 1 bujón (sůl) | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené majoránky | Majoránka sušená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené petrželky | Petržel nať sušená | 5 g |