Nutriční hodnoty (Zeleninové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 938 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
| Tuky | 17,09 g |
| – nasycené | 3,97 g |
| – nenasycené | 8,29 g |
| –– mononenasycené | 6,17 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 46,70 g |
| – cukry | 37,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 2 2 velké papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř mletý (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
| klobáska (nebo uzené) | Klobása |